Barion Pixel

Naruto: Ninja Arena

9.990 Ft

A csúninvizsgák teljes fordulatszámon pörögnek! Ez a tökéletes lehetőség Naruto, Sasuke, Sakura és Shikamaru számára, hogy őrült küzdelmekbe vessék magukat és tökélyre fejlesszék a technikájukat. A fiatal nindzsák a képességeik legjavát nyújtva igyekeznek találatokat bevinni az ellenfeleiknek.

Te meddig maradsz talpon?

Készleten

Leírás

Felkészültél a vizsgára?

Ugorj fejest a nagysikerű anime világába. Vegyél részt a csúninvizsgákon Narutóval, Sasukével, Sakurával és Shikamaruval. Te kinek a bőrébe bújnál inkább? Vajon a vizsgán hogyan teljesítesz?

Fiatal nindzsáknak még bizonyítaniuk kell a rátermettségüket és tudásukat, mindezt egy “dobj és üss” rendszerben. A játék során a teljes lendületedet felhasználva, amilyen gyorsan csak tudsz, dobj a dobókockáiddal, majd használd a dobás eredményét a technikáid aktiválására anélkül, hogy a játék egy pillanatra is megállna.

Egy valósidejű játék, ahol az őrült küzdelemben egyszerre vesztek részt! Vajon Te maradsz utolsóként talpon?

A Naruto: Ninja Arena egy különleges játék, hiszen nincs saját körötök – mindnyájan egyidejűleg, egyszerre cselekedtek. Nincs várakozás!

Vegyétek a kezetekbe az 5 dobókockát és dobjatok velük. Akkor lesz sikeres a dobás, ha a dobott oldalak megegyeznek az egyik technikátokkal. Egy részét vagy akár az összeset újradobhatod, annyiszor ahányszor csak szeretnéd! Ha megvan az ideális kombináció, akkor aktiválhatod az egyik technikádat – oszd ki a megfelelő mennyiségű találatot! (A többieknek nem kell megállni, továbbra is akadálytalanul dobhatják a kockáikat.) Ha végzel, vedd vissza a dobókockáidat, és dobj újra velük!

Mindegyik nindzsa 3. techikája a támadás. Ha valamelyik játékos a támadáslapkáján látható 5 szimbólummal rendelkezik, akkor le kell csapnia a játéktér közepén lévő Uzumaki-lapkára! Ideje ezt a három lépést végrehajtani:

  • Találat: Aki utolsóként csap az Uzamaki-lapkára, vegyen magához 2 extra találatjelölőt.
  • Találatok összesítése: Minden játékos az előtte lévő találatjelölők alapján sérüléseket szenved el.
  • Támadás: Aki a támadást aktiválta, fordítsa meg a támadáslapkáját és annak hatása innentől aktív.

játék akkor ér véget, amikor egy játékos kivételével az összes többi ki lett ütve. A talpon maradó játékos lesz a győztes!

Fel tudsz nőni a feladathoz?

Játékosok száma: 2-4 fő

Becsült játékidő: 15-30 perc

Életkor: 10+