Szállítás és fizetés

Szállítás

A házhozszállítás a GLS segítségével történik.

0 Ft és 10000 Ft közötti megrendelés esetén1490 Ft a szállítási díj
10000 Ft és 16000 Ft közötti megrendelés esetén990 Ft a szállítási díj
16000 Ft feletti megrendelés eseténingyenes a kiszállítás

Szegeden lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére ingyenesen a Pöttyös Zebra üzletben (6720, Szeged, Kárász utca 8.) hétköznapokon 10:00-18:00 között, illetve szombaton 9:00-13:00 között. Ezen opció választása esetén a készleten lévő termékek akár azonnal is átvehetők.

Budapesten átvehetők a megrendelt termékek partnerünknél, a Bears&Friends gumicukor boltban (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56.), hétköznapokon 10:00-18:00 között. Az átvétel 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, 10.000 Ft alatti rendelés esetén az átvétel díja 500 Ft.

A budapesti átvételi opció választása esetén a legkésőbb szombaton megrendelt termék(ek)nek a rendelést követő héten történő átvételét tudjuk garantálni. Minden esetben e-mail értesítést küldünk a megrendelés beérkezését követően a várható átvételi időpontról és szintén e-mailt küldünk, amint átvehető a megrendelés.

Fizetési módok

Fizetés bankkártyával:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizetés utánvétellel:
Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál való fizetés esetén a rendelés végösszegétől függetlenül 500 Ft az utánvéttel történő fizetés díja.

Személyes átvétel választása esetén a 6720, Szeged, Kárász utca 8. címen lévő átvételi pontunkban lehetőség van a megrendelés végösszegének készpénzes vagy kártyás teljesítésére a megrendelt termék(ek) átvételekor. Ezen szállítási mód választása esetén az utánvétes fizetésnek nincs többletköltsége. A megrendelt, de ki nem fizetett termékeket 5 munkanapig áll módunkban foglalni.

A Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 56. címen lévő átvételi pontunkban történő átvétel esetén utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

Fizetés átutalással:
A vásárló a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a vásárló jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.