Narcos

18.790 Ft

A NARCOS játék évadok sorozatából áll, melyben egy játékos irányítja a fortélyos Főnök törvénytelen vállalkozását, a többi játékos pedig egy valószínűtlen szövetség egy-egy tagjának szerepét ölti magára, melyek igyekeznek elcsípni a Főnököt. A Főnök játékos trükközik, félre-vezet és fenyeget, hogy manipulálja a táblán található információkat, és hogy titokban tartsa a rejtekhelyét, miközben ő akar lenni az Kolumbia elnöke, illetve titkos célokat próbál meg eljesíteni, hogy megszerezze a fennhatóságot az egész ország felett. Eközben a többi játékos vadászó frakciói, például az elszánt DEA, vagy a ravasz Cali-kartell mindent megtesznek, hogy nyomokat gyűjtsenek célpontjuk valódi tartózkodási helyét illetően, és hogy végre elkapják őt!

A NARCOS játékban az évadok végének közeledtével a Főnök elégedetten tekinthet végig alvilági birodalmán… vagy legyőzötten ül a rács mögött!

Elfogyott

Leírás

Egy szövetség, amely a következő célt tűzte ki maga elé: gőzerővel arra törekszenek, hogy a hírhedt Főnököt elkapják. A Narcos társasjáték a Narcos sorozaton alapszik, a játékosok pedig a legismertebb karakterek bőrébe bújnak és minden erővel azon dolgoznak, hogy a Főnököt szabotálni tudják.

Az egyik játékos kapja a Főnök szerepét, az egyre növekedő drogbirodalmat irányítva, miközben próbálják titokban tartani a tartózkodási helyüket. A többi játékos a Vadász frakció – DEA, Kolumbia Nemzeti Rendőrsége, Cali Kartell, és a szélsőséges partizáncsoport – tagjai. Egykor valószínűtlennek tűnt, hogy ezek a csoportok valaha is együtt dolgozzanak, de most egyesültek a közös cél érdekében: rátalálni a Főnökre. Megosztják egymással az új információkat a Főnök hollétéről, valamint stratégiákat tervelnek ki együtt.

Ha a Főnöknek sikerül (titkos) szándékait véghezvinnie, anélkül, hogy a Vadész frakció elkapná, ő nyer. Ha viszont a frakciónak sikerül felfedeznie, hogy a Főnök hol bujkál, akkor az ő küldetésük volt sikeres, így ők nyernek.

Rendeld meg most és éld át a Narcos izgalmakkal teli világát!

Bemutató videó

Játékosok száma: 2-5 fő

Becsült játékidő: 100 perc

Életkor: 18+