Arnak elveszett romjai

19.990 Ft

A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén a felfedezők egy nagy civilizáció nyomaira bukkantak. Te egy expedíciót fogsz most vezetni, hogy felderítsd a szigetet, elveszett ereklyékre lelj és félelmetes őrzőkkel nézz szembe, mindezt azzal a céllal, hogy megismerd a sziget titkait.

Az Arnak elveszett romjai a pakliépítést és a munkáslehelyezést ötvözi egy felderítős, erőforrás-kezelős és felfedezős játékban!

Készleten

Leírás

Járatlan vizek övezik körül a lakatlan szigetet, ahol Arnak elveszett romjait kutatod. Te vezeted az expedíciót: feladatod a sziget feltérképezése, elveszett műemlékek felfedezése, félelmetes lelkekkel való harc – mindez a sziget titkainak felderítése érdekében.

Az Arnak elveszett romjai egy pakliépítős – és munkáslehelyezős társasjáték, amelyben egy lakatlan szigetet igyekszel feltérképezni, miközben érdekes tárgyakra bukkansz és nyersanyagokat rendszerezel. Jól át kell gondolnod mi lesz a következő lépésed…vajon melyik kártyaakció lesz a legkifizetődőbb számodra?

Különböző taktikai döntések, felszereléskártyák, műtárgyak és még sok más alakítja a játékot, így egy igazán változatos játékmenetben lehet részed.

Fedezd fel Arnak elveszett romjait, rendeld meg most!

Bemutató videó

Játékosok száma: 1-4 fő

Becsült játékidő: 30-120 perc

Életkor: 12+

Érdekelhetnek még…