Barion Pixel

Az első kalandkönyvem: A sárkányszelídítő

5.990 Ft

A sárkányszelídítőben népmesei utazásra indulhattok, hogy sárkánytojást találjatok! Vajon sikerül örökbe fogadni egy sárkányt?

Az első kalandkönyvem egy különleges gyerekeknek szóló könyvek gyűjteménye. Minden könyv egy teljesen új világot és egy új történetet rejt magában, de hogy hogyan alakul a történet… az csak rajtatok, az olvasón múlik! Hiszen itt a Ti döntésetek alakítják a kalandodat!

Készleten

Leírás

Már régóta szeretnél magadnak egy házi állatot, és végre eljött A Nagy nap! Itt az ideje, hogy örökbe fogadj egy… sárkányt!

Döntsd el ki szeretnél lenni eben a különleges kihívásokkal és örömmel teli kalandban! Morci, a harcos? Csibész, a zsivány? Abraka, a varázsló? Alakítsd Te a történet menetét! Minden döntésed befolyásolja a befejezést. Rajtad áll, hogy sikerül-e a küldetésed. Lapozz, válassz és fogadd örökbe a saját sárkányodat!

Már a főhős kiválasztásánál megkezdődnek a döntések, de a könyv folyamán hasznos tárgyakra, különleges társakra és sérülésekre is szert tehettek, amiket tárcsákon követtek nyomon – ezek későbbi oldalakon még visszaköszönhetnek, szóval őrizzétek meg jól őket!
Ezt a könyvet ugyanúgy kell olvasni, mint az összes többit, de ezúttal te döntheted el, hogyan folytatódjon a kaland. Amikor olyan oldalra érsz, ami három részre van osztva, döntened kell! Olvasd el mindegyik lehetőséget, majd válassz közülük egyet. A választott részt fellapozva folytatódik a történeted. Válassz bölcsen, mert nincs visszaút!
Minden kalandban van némi kockázat, és még az is lehet, hogy megsérülsz. Ezeket a sérüléseket sebtapaszok jelképezik. Akárcsak a tárgyaknál, csak forgasd el az adott színű tárcsát, amíg meg nem találod a sebtapaszt. A tárcsán lévő bármilyen tárgy ilyenkor elveszik.

Az első kalandkönyvem sorozat bevezeti a gyereket a lapozós kalandkönyvek izgalmas világába, minden kiadás egy csavaros kalandos mesét rejt magában, melyben az olvasónak kell döntenie, hogy milyen irányba megy, kivel beszél, mit szeretne tenni a történetben. Nincs két ugyanolyan út és nincs két hasonló kaland. Merülj el egy varázslatos utazásban!

Játékosok száma: 1+ fő

Becsült játékidő: 20 perc

Életkor: 3+