Barion Pixel

Trónok harca – A sárkányok anyja kiegészítő

13.790 Ft

A Sárkányok Anyja a hatalmas Targaryen-házzal bővíti a Trónok harca társasjátékot. Ennek az egykor büszke családnak, amit félelmetes sárkányaik segítenek, minden rendelkezésükre álló fegyvert be kell vetniük, hogy átverekedjék magukat a Keskenytengeren, és hatalomra kerüljenek. Akár ravasz politikai manőverekkel, akár tűzzel-vassal teszik, addig nem állnak le, míg meg nem kaparintják azt, amiről úgy hiszik, jog szerint őket illeti: Westeros Vastrónját.

Ez a kiegészítő egyben számos új lehetőséget is kínál, köztük a játszható Arryn-házat, egy nagy melléktáblát, benne Essos Szabad Városaival, egy semleges vazallusi rendszert, ami 8 játékosnál kevesebbel is játszható, a braavosi Vasbank könyörtelen pénzkölcsönzőit, új tengeri parancsjelzőket és még sok minden mást!

Készleten

Leírás

A sárkányok anyja egy kiegészítő, amely csak a Trónok harca társasjátékkal együtt játszható.

Ez a kiegészítő számos új lehetőséget kínál, többek között az Arryn és a Targaryen házat is választhatják a játékosok, és kiegészíthetik a játékostáblát Essos és a Szabad Városok területével. A semleges vazallusi rendszer és a braavosi Vasbank könyörtelen pénzkölcsönzői színesítik tovább a játékot. A kiegészítővel akár 8 fő is lejátszhatja Westeros csatáit!

Trónok harca alapjáték bemutatása

Westeroson a harcnak sosincs vége! Ki kivel szövetkezik… ideiglenesen?

A világhírű történet társasjátékos verziójában is a Vastrónért folyik a küzdelem. A nemesi házak legfontosabb fegyvere a diplomácia – de hadsereg nélkül nem tudják magukat megvédeni. Akár azért, hogy a kétes szövetségesektől megvédjék magukat, akár azért, hogy egy fontos westerosi személyiséget támogassanak. Gyűjts készleteket, foglalj el területeket – és boríts fel megegyezéseket!

Játékszabály

Bemutató videó