Barion Pixel

Takamachi

4.490 Ft

Egy különleges logikai és gyorsasági kockajáték. Szabadulj meg leggyorsabban te az összes dobókockádtól. Dobjatok egyszerre a kockáitokkal és legyél te az első, aki megtalálja a legtöbb egyező formát és színt. Vajon elég gyors leszel?

Elfogyott

Leírás

Lásd meg gyorsabban, kiabáld hangosabban!

A Takamachi egy különleges gyorsasági játék már a legkisebbek számára! Találd meg elsőként a legtöbb egyező formát és szabadulj meg a kockáidtól leggyorsabban.

A játék célja, hogy megszabadulj minél hamarabb a dobókockáidtól.

Osszátok szét a kockákat egyenlően a játékosok között. Dobjatok az asztal közepe felé egyszerre a kockákkal és legyél Te az első, aki észreveszi a legtöbb egyező formát vagy színt. A leggyorsabb játékos fordítsa meg a homokórát, most esélyük van a többieknek, hogy felfedezzenek egy mintát vagy színt ami még többször fordul elő.

Ha lejár az idő ellenőrizzétek kinek volt igaza, neki egyel kevesebb kockát kell felvennie és kezdődhet az újabb forduló! Legyél te a leggyorsabb egészen addig, míg el nem fogy a kezedből az összes kocka.

 

Hogy ne legyen olyan egyszerű, az első játékos, aki észre vesz két egyező színű formát kiáltsa azt, hogy “Takamachi”  rögtön ő lesz a nyertes.


Vajon elég gyors leszel?

Játékosok száma: 2-4 fő

Becsült játékidő: 5 perc

Életkor: 5+