Barion Pixel

Szorgos hangyák

4.490 Ft

Különleges logikai és gyorsasági játék, amellyel játék a számok tanulása!

Találd meg a nagy hangyabolyban a neked megfelelőt, fordítsátok fel a lapokat – keresd a szín és szám egyezést és alkoss magadnak minél nagyobb bolyt! Vagy olyan szorgos, mint egy hangya?

Készleten

Leírás

Legyetek gyorsak és igazán szorgosak! A Szorgos hangyák társasjátékban a legszorgosabb játékos lesz a nyertes. Versenyezzetek a hangyakártyákért, gyűjts össze 7 különböző vagy 5 ugyanolyan színű hangyakártyát!

Lábad előtt hever egy hatalmas hangyaboly, ahol a számok teljesen összekeveredtek. Fordítsátok fel egyesével a lapokat és versenyezzetek, hogy ki találja meg hamarabb a megfelelő színűt és számút.

Az előkészületek könnyűek. Keverjétek meg és terítsétek szét a játéktéren a hangyabolykártyákat úgy hogy mindenki jól lássa a kártyák értékét. Ez az óriási hangyaboly. A hangyakártyákat megkeverve alkossatok belőlük egy képpel lefelé fordított paklit.

Ha ez megvan, akkor a legidősebb játékos fordítson fel mindenki számára látható módon egy hangyakártyát és mehet is a hangyavadászat!

 

Minden játékos egyidejűleg a lehető leggyorsabban igyekszik rácsapni arra a hangyabolykártyára, aminek az értéke megegyezik az újonnan megfordított hangyakártya értékével. Aki leggyorsabban csap le a megfelelő kártyára, az helyezze képpel felfelé maga elé azt.

FONTOS! Minden játékos kizárólag 1 hangyabolykártyára csaphat rá.
A Szorgos hangyák könnyen és gyorsan tanulható társasjáték az egész család számára, melyben a játékosok igyekeznek minél gyorsabban és pontosabban hangyákat kiválogatni a nagy bolyból. Versenyezzetek a hangyákért, legyél te az első, aki észreveszi a megfelelőt és csapj le rá.
Ezzel a játékkal nem csak a játék örömét kapják meg a csöppségek, hanem még a számokkal és a színekkel is ismerkedhetnek, miközben a pontokért versenyeznek. Vajon ki lesz a leggyorsabb?
Díjnyertes társasjáték! Amerikában elnyerte a legjobb családi játék és legjobb matekos játék második helyezését!

Játékosok száma: 2-5 fő

Becsült játékidő: 5-15 perc

Életkor: 7+