Barion Pixel

Original Alias

6.490 Ft

Az Alias egy könnyedszórakoztató parti játék, akár a család, akár baráti társaságok számára, egy térben vagy web kamerán keresztül. Két vagy több fős csapatokba szerveződve kell versengjetek egymással ebben a szó körülírós társasjátékban. Elég nagy dumások vagytok, és egy rugóra jár az agyatok? Mutassátok meg az Aliasban!

Készleten

Leírás

Az Alias egy szó körülírós parti játék. Két vagy több fős csapatokba szerveződve, a csapatok egymást követően kerülnek sorra. Minden körben egy valaki a csapatból megpróbál minél több szót kitaláltatni a többiekkel a kártyán látható szavak közül, mielőtt a homokóra lepereg. A helyes válaszok egy mezővel előre, míg a helytelenek egy mezővel hátra léptetik a csapatot jelölő bábut a játéktáblán. A cél, hogy a saját bábunkat juttassuk be elsőnek a célba.

A táblán vannak még különleges mezők, amiknél nem időre kell kitalálnunk a szavakat, hanem minden csapatból mindenki egyszerre tippelhet, és a gyorsabban válaszoló nyeri az előre lépést.

Az Alias egy könnyedvicces, és változatos parti játék, ami a maga 400 kártyájával, kártyánként 8 feladványával rengeteg ideig remek szórakozást tud nyújtani a családnak, barátoknak.

Játékosok száma: 4+ fő

Becsült játékidő: 60 perc

Életkor: 10+