Barion Pixel

MicroMacro: Crime City – All in

9.990 Ft

Bűntettek szennyezik a város egészét, a célod pedig kitalálni, hogy mi történt. Ragadj nyomozó sapkát és egy nagyítót és kövesd végig a nyomokat. Te vajon fényt derítesz a bűntényekre?

Készleten

Leírás

Vesd bele magadat a MicroMacro klasszikus keresős világába, ahol egy 75 cm x 110 cm-es térképen kell megtalálnod a bűntettek helyszínét. Segítségedre lesz egy nagyító meg a társaid, szóval nehogy egymás útjába álljatok! A cél a bűntények megoldása, nem a másik akadályozása!

A MicroMacro: Crime Cityből már ismeretes játékmechanika továbbra is egyszerű, és ezzel együtt szórakoztató is. Nincsenek nagy előkészületek csak egy nagy térkép, amely tökéletesen illeszkedik az első játék térképéhez. Hajtogassátok ki, hogy mindenki számára látható legyen az egész kerület.
Vedd elő egy bűntényhez tartozó paklit és sorban haladva – nincs csalás! – kezd el megkeresni a nyomokat a térképen. Elsőre egyszerűnek tűnik? A fekete-fehér kétdimenziós városban nem olyan könnyű rálelni az apró elemekre. Megtaláltatok minden elemet? Akkor jöhet a következő bűntény és így tovább.
A dobozban 16 különböző, egyedi történetre lelhetsz. Az egyedülálló esetek egy-egy szimbólummal vannak jelölve, így a szülők eldönthetik, hogy melyek azok a feladványok, amelyeket a legkisebb nyomozók is meg tudnak oldani. De alapvetően 12 éves kor fölött ajánljuk őket. Minden csak az észlelőképességeden múlik, mert megoldhatsz egy-egy esetet 15 perc alatt, de lehet 45 percig fog tartani.

Te vajon mennyi idő alatt találod meg a nyomokat? Tedd próbára magadat.

Doboz tartalma:

  • 1 várostérkép
  • 120 eset kártya
  • 16 boríték
  • 1 nagyító

Bemutató videó

Játékosok száma: 1-4 fő

Becsült játékidő: 15-45 perc

Életkor: 10+

Érdekelhetnek még…