Barion Pixel

MicroMacro: Crime City – A végső rejtély

7.990 Ft

Ez a bónusz doboz a “Crime City” játéksorozat befejező része. De addig is:

Üdvözlünk újra Crime Cityben! Már számtalan esetet megoldottatok és rengeteg bűnözőt juttattatok börtönbe. Azonban még mindig akad megoldandó eset! Ismét el kell merülnötök a bűnügyektől hemzsegő metropoliszban, hogy fényt derítsetek a város végső titkaira.

Oldd meg az igazán rejtélyes “Legendás bűnügyeket”, amelyek Crime City minden zugát behálózzák.

Készleten

Leírás

Crime City még egyszer visszavár!
Már számtalan csavaros bűnügy során bizonyítottad, hogy nálad jobb nyomozó nym őrizte még ezeket az utcákat, de a végső kihívás még hátravan. Azt hitted mindent megfejtettél? Hát néz meg alaposabban Crime City minden térképét, mert van még megoldatlan rejtély.

Ez nem egy önálló játék, szükséged van hozzá mind a négy MicroMacro: Crime City-epizódra. A végső rejtély ugyanis 136 kártyán keresztül 14 olyan ügyet tartalmaz, amelyek korábban csak különleges eseményeken vagy exkluzívan voltak elérhetőek.
A játékhoz szükséges mind a négy alapjáték!
A MicroMacro nyomozós kalandjait nemcsak a felnőttek, hanem a kisebb gyerkőcök is élvezhetik. Bár az illusztrációk között nem szerepel az erőszak direkt ábrázolása, az esetek nagy részében gyilkosság, kapcsolati krízis és más “felnőttes dolgok” szerepelnek.

Játékosok száma: 1-4 fő

Becsült játékidő: 15-45 perc

Életkor: 12+