Barion Pixel

Memorinth

5.490 Ft

Gyönyörű, tavaszi nap a mai! Irány az erdő – gyűjtögetni, egy nagyot sétálni. De teljesen az erdő mélyére merészkedtek a barátaiddal, így egy idő után eltévedsz. Vajon ki tudsz jutni a mesebeli erdőből?

A varázslatos erdőből szeretnél kijutni, de nem tudod melyik a helyes és a legrövidebb út. Szerencsére az erdő lakói és mesehősök sietnek segítségedre! De nem csak rájuk, hanem a memóriádra is támaszkodnod kell.

Készleten

Leírás

Gyönyörű szép tavaszi napsütés van – tökéletes alkalom egy kiadós erdei sétára. Vedd a kabátod, kapd fel a bakancsod és irány az erdő a barátokkal. A rügyező fák ágai  között átragyog a nap sugara, enyhe szellő fújdogál. Levegőzés közben egyre beljebb és beljebb kerültök az erdőbe. Hirtelen furcsa zajt hallasz a mögötted lévő bokorban. Uhhh! Valami nagyon nincs rendben ebben az erdőben. Talán ideje lenne hazaindulni. De melyik lesz a legrövidebb út visszafelé? Meseszereplők segítségével, egy kis szerencsével, és egy jó adag memóriával Te lehetsz az első, aki kijut az erdő-labirintusból!

Bemutató videó

Játékosok száma: 2-8 fő

Becsült játékidő: 10-30 perc

Életkor: 8+