Barion Pixel

Marvel Mission Arena TCG – 1. Edition Booster Display

56.990 Ft

A Marvel Mission Arena TCG egy vadonatúj kártyajáték, amely ideális a Marvel világát kedvelő gyűjtőknek és játékosoknak is.

A Marvel Mission Arena nagyszerű dizájnnal és egyszerű játékmenettel várja a játékosokat. A kiadó youtube csatornáján elérhetők a játékmenetet is bemutató videók, ha a gameplayre vagy kíváncsi. Kattints ide!

Csapj le az első kiadás booster csomagjaira és légy az országban az elsők között, akik összegyűjtik az összes hőst és antihőst!

A kép illusztráció, az ár 1 db bontatlan booster displayre vonatkozik, amely 30 db boostert tartalmaz.

Egy booster 10 lapot tartalmaz, amely 4 common, 3 uncommon, 2 rare és 1 ultra rare vagy secret ritkaságú kártyát foglal magába.

A teljes szett 219 kártyából áll: 55 common, 55 uncommon, 55 rare, 27 ultra rare és 27 secret.

Készleten

Leírás

The strength of the collection is a deep game structure with multiple levels of complexity. The youngest and most inexperienced players can learn by using a simplified structure, typical of many other successful TCGs, favored by two 56-card themed starter decks (Avengers, Spider-Man) balanced to be immediately engaging and performing, while the experienced players can create their own custom tactic using the 219 different cards available in the foilbags.COLLECTION OF TOTAL 219 CARDS
(55 common, 55 uncommon, 55 rare, 27 ultra rare, 27 secret)
10-PCS FOILBAG
(4 common, 3 uncommon, 2 rare, 1 ultra rare or secret)

Játékosok száma: 2 fő

Becsült játékidő: 30 perc

Életkor: 6+