Barion Pixel

Kartográfusok: Felfedezések kora térképcsomag

2.490 Ft

Gimnax királynő elrendelte az északi földterületek birodalmához csatolását. Mivel Nalos Királysága igény tart e területre, a királynő szolgálatában álló térképészként a te feladatod lesz a táj feltérképezése.

Egy kis csavar, új fajta térképlapok várnak A felfedezések kora kiegészítőben, a sorsotok ezúttal a 12 oldalú kockában van. Dobjatok szerencsésen!

Készleten

Leírás

De magát a játékot már ismered! Itt az ideje az újfajta, de továbbra is kétoldalas térképlapoknak. A játék szabályok már rég a fejedben vannak, nem igaz? Akkor itt az ideje egy izgalmas kiegészítőnek a Kartográfusok alapjátékodhoz.

Csavarj egyet a játékodon: dobjatok egy 12 oldalú dobókockával minden játszma elején, hogy elhelyezzétek a hegyek és a rommezők elhelyezkedését.  (Az első dobás a sort, a második az oszlopot határozza meg.) Figyeljetek arra, hogy két hegy és két rom mező nem kerülhet egymás mellé, nem érintkezhetnek.

A kiegészítő pontos tartalma:

  • 1 tömb felfedezések térképlap
  • 12 oldalú dobókocka

A kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható. A kiegészítő hátoldalán található információ (játékelemek) hibás, a fenti listában olvasható a játék tényleges tartalma.

Játékosok száma: 1-75 fő

Becsült játékidő: 30-45 perc

Életkor: 10+

Érdekelhetnek még…