Barion Pixel

Kartográfusok: Affril térképcsomag

2.490 Ft

Mikor az ég és a föld is megnyílik és rémisztő lények másznak elő, tudod, hogy csak egy lehetőséged van megismerni a terepet, felfedezni a térképet. Ugorj és találd meg a biztos talajt!

Dobd fel a különleges – mégis nyugalmas – Kartográfusok társasjátékodat. Szerezd be a különleges Affril térképcsomagot és játékra fel!

Készleten

Leírás

Készen állsz, hogy te legyél a legjobb királyi térképész?

Dobd fel az egyedi hangulatú – mégis nyugalmas – Kartográfusok társasjátékodat. Szerezd be a különleges Affril térképcsomagot és játékra fel!

Hirtelen megnyílik egy szédületesen mély hasadék, és furcsa lények lovagolnak át rajta, denevérszerű lovaikon. Tudod, hogy csak egyetlen lehetőséged lesz arra, hogy  feltérképezd ezt a fennsíkot. Átugrassz a hasadékon és azon kapod magad, hogy a bíborkő boltívek halmazán állsz, amely egy hatalmas, szürke tengerből emelkedik ki.

Itt az alkalom! Most előveszed az iránytűt, és nekilátsz királyi térképészi pályafutásod minden bizonnyal legnagyobb kihívásának. Készülj a kalandra! Könnyen tanulható kiegészítő a Kartográfusok társasjátékhoz. A játékmenet erősen épít a vonal húzás, a ceruza-papír, bingó mechanizmusra.

Játékosok száma: 1-100 fő

Becsült játékidő: 30-45 perc

Életkor: 10+

Érdekelhetnek még…