Istanbul: Kávé és Baksis kiegészítő

6.990 Ft

Szállj be Te is a kávébab értékesítésbe az isztambuli bazárban! De nem egyszerű feladat a legsikeresebb kereskedőnek lenni, ráadásul most négy új helyszínen is kell értékesíteni a portékáidat. A taverna vendégei segítenek Neked – baksisért cserébe!

Elfogyott

Leírás

Alapjáték leírása

Az Istanbul társasjáték célja kereskedőnkkel és segédeinkkel minél több vagyonra szert tenni.

Talicskánkat tolva a pálya különböző helyszínein pakolhatjuk fel az árucikkeket, amiket eladhatunk, mecsetlapkára válthatunk, vagy felajánlhatjuk a szultánnak némi drágakő reményében. A megszerzett pénzből bővíthetjük talicskánkat, hogy még több árut tudjunk szállítani, egy helyszínen pedig drágaköveket is vehetünk belőle. Lehetőség nyílik árukat szerezni a feketepiacon is, illetve egy kis szerencsével még több pénzt szerezhetünk fogadásokkal…

A lehetőségek száma végtelen, helyszínek különböző elrendezésével mindig más stratégiát kíván meg az erőforrások és a rendelkezésre álló lépések beosztása. Nem elég ugyanis az adott helyszínekre érkezni, segédeink vagy rokonunk segítségével tudunk csak akciót végrehajtani!

Az Istanbul kivételes stratégiai társasjáték, mely 2017-ben kategóriájában megnyerte a MensaHungarIQ-a társasjátékversenyét!

Istanbul alapjáték játékszabály

Bemutató videó

Játékosok száma: 2-5 fő

Becsült játékidő: 40-60 perc

Életkor: 10+