Barion Pixel

Farkaskoma és az elveszett melódia

9.990 Ft

Áll A bárányok szokás szerint összegyűltek az éves zenei fesztiváljukra, ám miközben harsog a birkatrombita és peng a baricselló, sötét bűntényt hajtanak végre a kulisszák mögött: elcsenték a fesztivál fődíját! A tettes egy farkas, akit ráadásul cinkos barik is segítettek a nagy balhéban. Bírd szóra a szemtanúkat a bárányok kedvenc ételének megtalálásával, zárd ki a gyanúsítottak közül az ártatlan farkasokat, és kapd el a tolvajt.

Készleten

Leírás

Az Ezüst Melódia zenei fesztivált minden évben egy csendes, csak zenétől harsogó, békés völgyben rendezik meg. Tehetséges bárányzenészek gyűlnek össze remélve, hogy megnyerik az azonos nevű díjat a farkas kritikusoktól. Azonban az idei díjnak hűlt nyoma… Egy farkas és négy bárány cinkos volt a tettes – egyikük sem volt jelen a koncerten. Jelenleg a farkasok már a vonaton vannak, de még van egy utolsó lehetőséged beszélni a bárányokkal. Vajon sikerül időben beazonosítanod a bűnöst, hogy visszakapd az eltűnt Melódiát?


Fogjatok össze ebben a különleges dedukciós, nyomozós társasjátékban
. Itt aztán pörögnek az események… nehogy a vonat végleg el zakatoljon, rajta a díjjal.

A tettes egy farkas, eddig biztos, de sajnos a gyanúsítottak száma nagy. Ide bizony profi nyomozók kellenek! Hallgassátok ki a bárányokat, hogy leszűkítse a lehetséges elkövetők körét. De vigyázzatok! Úgy látszik, bűntársa is volt a tettesnek, méghozzá a bárányok között – különösen fontos, hogy odafigyeljetek, ki mit mond.

Eredjetek a gyanúsított nyomába, gondoljátok végig, amit megtudtok az elmondásokból, következtessétek ki az igazat, és dugjátok rács mögé a simlis farkast!

Játékosok száma: 2-4 fő

Becsült játékidő: 20-30 perc

Életkor: 8+