Barion Pixel

Dűne: Impérium – Halhatatlanság

11.990 Ft

Fantasztikus lehetőséget kínál a Dűne világába való mélyebb belemerülésre és izgalmas kalandokra!

A híres Dűne film, valamint a kultikus irodalmi sorozat alapjaira épülő Impérium társasjáték egy izgalmas túlélő kalandba csábít egy ismeretlen birodalomban! Közelgő háború, irtózatosan sok konfliktus és egy igazi harc veszi kezdetét a játék során: elég bátor vagy, hogy csatlakozz?

És most a Halhatatlanság kiegészítővel még nagyobb izgalmak várnak rád!

Készleten

Leírás

A Bene Tleilax az Impérium nagyhatalmú, géntechnológiára szakosodott peremtársadalma. A Nagy Házak vezetőinek mind pénzügyi, mind etikai szempontból megfontoltan kell mérlegelniük, amikor velük kötnek üzletet. A tleilaxuk műszerveit széles körben használják az egész Impériumban, de a génmódosítási programjaikat és hibrid teremtményeiket gyanakvással figyelik: a halottakat helyettesítő gholák és a bérgyilkosnak, kémnek kiváló Arctáncoltatók azonban hasznos katonai eszközök. Te üzletet kötsz velük? Talán pont ez billentené végleg a javadra a háború mérlegét.

A Halhatatlanság kiegészítő tovább bővíti az eszköztáradat, amit felhasználva a Dűne birtoklására törhetsz. Köss alkut a tleilaxiakkal, küldj nekik mintákat, s ők cserébe Arctáncoltatókat és gholákat adnak majd. Finanszírozd a kutatásaikat, és fedezd fel a génmódosítás csodáit: „varrj össze” kártyákat és játszd ki kombináltan a hatásaikat.

Keverd a 30 új impériumkártyát az impériumpakliba, helyezd a Bene Tleilax táblát az impériumsor fölé, majd hozd létre a tleilaxusort a kiegészítő különleges kártyáiból. Helyezd a táblára az új kutatóállomás-lapkát, vedd magadhoz az atomjelölődet, majd pedig add hozzá a kezdőpaklidhoz az új kezdőkártyákat, és készen is vagy a játékra.

Játék közben kövesd figyelemmel a kutatássávot, mert az előrehaladásod sok más bónusz mellett genetikaikonokat ér majd neked, azok pedig erősebb hatásokat váltanak ki a vadiúj kártyáidon. A Halhatatlanság kártyáinak egyik leghasznosabb újdonsága a módosítás: igazi génmesterként összevarrhatsz két különböző kártyát egyetlen kijátszás során, hogy kombinálva használhasd a képességeiket.

Természetesen a Halhatatlanság az egyszemélyes játékmódot is tovább bővíti, ráadásul Az Ix felemelkedése kiegészítővel együtt is játszható.

Dűne: Impérium alapjáték játékszabály

Alapjáték bemutató videó

Játékosok száma: 1-4 fő

Becsült játékidő: 60-120 perc

Életkor: 14+