Barion Pixel

Dixit

10.990 Ft

A fantázia és csodás festmények partijátéka.

A Dixit világszerte népszerű, Év játéka díjas családi partijáték. A játékosok gyönyörű festménykártyákat kapnak, a „mesélő” kiválaszt egyet a kezéből, amelyről mond egy utalást: egy szót vagy akár egy egész történetet. Majd a többiek is választanak a sajátjaik közül az utalás alapján. Összekeverik a kártyákat, és a játékosok megtippelik: vajon melyik lehetett a mesélőé? A játékhoz több kiegészítő is kapható újabb csodálatos festményekkel. A kreativitást és a kifejezőkészséget fejlesztő társasjáték.

Készleten

Leírás

Az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb asszociációs játéka, a Dixit zseniális, meseszerű festmények segítségével szórakoztatja az egész családot és a barátokat.

A hihetetlenül szép képekből álló pakli lehetőséget biztosít arra, hogy a legkülönbözőbb asszociációk jussanak az eszünkbe. A játék trükkje megtalálni az arany középutat: azt a gondolatot, ami egyszerre lesz érthető és megfejthetetlen. Ebben a partijátékban az elsődleges szerepet az érzelmek kapják, hiszen empátia nélkül nehezen lehet megfejteni a feladványt – a képeken ugyanis játékról játékra új részleteket fedezhetünk fel, amelyek tovább színesítik a játékélményt.

Játékszabály

Bemutató videó

Játékosok száma: 3-6 fő

Becsült játékidő: 30 perc

Életkor: 8+

 

Érdekelhetnek még…