Cultistorm

23.490 Ft

A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.
Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.
A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba – és elhoznák az általunk ismert világ végét.
A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat.
Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

Készleten

Leírás

A Cultistorm egy kooperatív, horror társasjáték, amely rengeteg meglepetést tartogat számodra!

A játékosok detektívek bőrébe bújnak és egy különleges ügyosztálynak dolgoznak, amelyet a Massachusettsi Nyomozóiroda és a Miskatonic Egyetem alapított meg.

A nyomozóknak együtt kell dolgozniuk ahhoz, hogy meg tudják fékezni és állítani a Kultistákat. A Kultisták célja nem más, mint megidézni a kozmikus térben és időben létező mestereiket, a  Mérhetetlen Véneket. Ezt úgy kívánják elérni, hogy egy dimenzióportált nyitnak.

A Vének puszta belépése a világunkba kimondhatatlan szenvedést és pusztulást hozna, ezért kell a nyomozóknak minden lehetséges eszközt megtalálniuk, minden képességet latba vetniük ahhoz, hogy meg tudják állítani a Kultistákat – (lehetőleg) azelőtt, hogy azok kinyitnák a portálokat.

Rendeld meg most és fogjatok össze a világ megmentése érdekében!

Bemutató videó

Játékosok száma: 2-5 fő

Becsült játékidő: 75-120 perc

Életkor: 14+