Catan – A hódítók legendája kiegészítő

13.990 Ft

Akadályozd meg Catan elfoglalását! Ezúttal nem kisebb feladat vár, mint hogy parancsnokként megvédd Catan földjét! A feladat nem egyszerű, hiszen egy nagyhatalmú és erős birodalom akarja meghódítani Catan szigetét. Vajon sikerül megakadályoznod? Tedd próbára magad, és űzd el a barbár sereget!

Készleten

Leírás

Fontos! A Piatnik Catan – A hódítók legendája társasjáték nem játszható önállóan! A játékhoz szükséged lesz a Catan Telepesei alapjátékra, valamint a Catan Lovagok és Városok Kiegészítőre is!

Körülbelül 570 évvel az első telepesek megérkezése után CATAN szigetét felfedezték az óvilágból érkező tengerészek. CATAN virágzott, a kereskedelem és a tapasztalatcsere az óvilág országaiból érkezőkkel fellendítette a gazdaságot. De sajnos CATAN gazdagsága vonzotta a barbárokat, akik CATAN földjein és városaiban fosztogattak. A lovagoknak köszönhetően a Cataniak meg tudták állítani a barbár támadásokat. Az események a Catan Lovagok és Városok idejében játszódnak.

A hódítók legendája társasjátékban azt az időszakot élheted át, amikor a száz éves Catan földjeire vad, barbár seregek támadnak. A Hódítók Legendája három jelenetében a parancsnok szerepében rád vár a feladat, hogy ezt megakadályozd! Vegyél részt parancsnokként Catan viharos történelmének alakításában!

Játékosok száma: 3-4 fő

Becsült játékidő: 120 perc

Életkor: 10+