Barion Pixel

Caravanserai

18.990 Ft

A karavánszeráj zárt terület, oda nem juthatnak be kívülről a helyi kereskedők, pedig szívesen vásárolnának a karavánok által szállított mesés portékából! Ezt használják ki az ott szolgáló szemfüles lovászfiúk (a játékosok), akiknek bejárása van a falak közé. Titokban, a saját zsebükre üzletelgetnek a megpihenő karavánokkal, majd a megszerzett árut némi haszonnal tovább értékesítik.

A játékosok a szerény kezdő lehetőségeik ügyes kihasználásával igyekeznek minél több megbízást szerezni és teljesíteni. Az akciók kivitelezéséhez néha kölcsön felvételére is rászorulnak, így annak törlesztésére is figyelniük kell. Aki a leghamarabb gyűjt össze 32 dirhemet, kiváltja a játék utolsó körét, de a győztes az lesz, aki végül a legnagyobb vagyonnal rendelkezik.

Mindenkinek két opcionális akciója van körönként, és minden akciót mozgásnak kell megelőznie. Minden mezőhöz tartozik egy akció: kölcsönt vehetnek fel a pénzváltónál, nemesfémet, drágaköveket vásárolhatnak, eladhatnak és elcserélhetnek a standoknál vagy pavilonoknál, de üzletelhetnek közvetlenül is a megpihenő utazókkal. Az udvar közepén azonban áll egy különleges szökőkút, amely bizonyos akciók során fordul egyet, és ez hatással lehet a játékos bevételére!

Készleten

Leírás

Játékosok száma: 2-4 fő

Becsült játékidő: 75 perc

Életkor: 10+