Barion Pixel

Bloodborne – A vadászok rémálma kiegészítő

6.990 Ft

Légy üdvözölve a rémálmodban, vadász! Azok számára, akik továbbmerészkednek, a mélység egyre nagyobb sötétséget rejt. A Caryll rúnád halovány fénye vezesse utadat

Bloodborne: A kártyajáték ezen kiegészítője új kihívásokat és elemeket ad a játékhoz. Mindegyik Vadász kiválaszthatja a saját Caryll rúnáját, ami egyedi erővel ruházza fel, és új játékélményt nyújt. A Haláljelzők által a halál jóval nagyobb fenyegetést jelent a Vadászok számára, mivel minél többször hal meg egy karakter, annál jobban korlátozzák a megszerezhető Trófeák számát. És végezetül ez a kiegészítő teljesen új Szörnyekkel, Főnökökkel és Vadászfejlesztésekkel színesíti a játékot. Ha egy újfajta kihívásra vágysz, a Vadászok rémálma rád vár..

Készleten

Leírás

Bloodborne alapjáték leírása

Éld át a Bloodborne izgalmait új köntösben!

A Bloodborne kártyajáték a híres videójátékban szereplő “Chalice Dungeon”-ök ihlették – a folyamatosan változó labirintusok és az ősök átal kifaragott sírboltok Yharnam elfeledett városa alatt, ahol borzalmas élőlények lakoznak. A játékosok nemes célja minél több szörny vérének ontása és azok elpusztítása.

A Bloodborne egy olyan játék, amely a kockázatvállalásról, a közösen gondolkodásról, a nyersanyagkezelésről és a taktikákról szól. A játék elején kezdetleges fegyverek állnak majd a rendelkezésetekre, amiket a későbbiekben fejleszhettek erősebb kombók és képességek reményében.

A játék menete

Minden körben egy véletlenszerűen kiválasztott szörny megtámadja a játékosokat, akik csapatként együttesen szállnak azzal szembe, a kezükből egyidejűleg kártyákat kijátszva. A játékosok vért gyűjtenek be a szörnyektől és akár el is pusztítják azt, attól függően, hogy mennyire tudják megsebezni. A szörnyek azonban ellentámadást is indíthatnak dobókockák segítségével, amik beláthatatlan károkat okozhatnak hőseinkben.

A játékosok addig játszanak, ameddig csak szeretnének, de ha elesnek a csatában, előről kell kezdeniük a fejlesztést minden szempontból. A csatából ki is szállhatnak és győzelmi ponttá alakíthatják a megszerzett vért.

Bemutató videó

Játékosok száma: 3-5 fő

Becsült játékidő: 30-60 perc

Életkor: 14+