Barion Pixel

A Szörnysziget királya

19.990 Ft

Ahogy halljuk a baljós morajlást a zaj csak egyre hangosabb és hangosabb. Félelmetes: az egész sziget remeg a gigantikus Titántól! Nem tudom megerősíteni, hogy ez vajon egy korszak végét jelenti-e. Lávakirály felébredt… a sziget teljesen feldúlt állapotban van, a hömpölygő, forró magma lassan mindent beterít. Ha pedig ez nem lenne elég hatalmas árnyékok vetülnek a szigetre és szinte egyszerre zúdítanak támadást a szörnyek a király ellen! Vajon az emberiség megmenekült?

Készleten

Leírás

A földrengéseket érzékelve mindenki Tokió és New York utcáiról a Szörnyszigetre rohant, ahol egy óriási fenyegetéssel kell szembenézniük. Bizony ez is elérkezett, a szörnyek most nem egymás ellen küzdenek, hanem egy még nagyobb gonosz ellen fognak össze. A játékosok célja, hogy megállítsák az Óriást, mielőtt az felépítené a portálját. Dobjatok a kockákkal, próbáljátok megsebezni az Óriást és a csatlósait, miközben a saját életetekre és energiátokra is figyeltek. A Tokió királya megszokott játéka ezúttal kooperatív formában!

Tegyétek próbára a zúzásotokat és szerencséteket. Dobjatok, vegyetek erőkártyát és győzzétek le a szörnykirályt!

A szörnyek összefogtak. A Szörnysziget királya felébredt és hatalmas földrengés, rombolás közepette a világ meghódítására készül. Fogjatok össze és győzzétek le a királyt!

Játék célja:

Egy csapatként, közösen nyertek, amint a főgonosz életereje 0-ra csökken. De ha szörnyfázisát valamelyikőtök 0 életerővel kezdi, vagy a játéktáblán megépül a 3. pillér is vagy pedig a húzózsákban egyetlen alattvaló sincs akkor közösen veszítetek.

 

Egy tetszőleges szörnnyel kezdve az óramutató járásával megegyező irányba haladva kerültök majd sorra. Amikor sorra került, hajtsd végre a köröd 3 fázisát:

  • főgonosz fázis (Ellenőrizd a főgonosz aktív képességeit, dobj a rendelkezésre álló főgonoszkockákkal, mozgasd a főgonoszt, aktiváld a főgonosz zónájában lévő alattvalókat, aktiváld a főgonosz zónájában lévő kockákat.)
  • szörnyfázis (Dobj a 6 szörnykockával, hajtsd végre hatásukat és vásárolj erőkártyákat.)
  • kör vége fázis (Minden fordulónként egyszer hatást, ami az erőkártyáidon vagy a szövetségeslapon szerepel újra aktiválható ebben a fordulóban.)

Játékosok száma: 1-5 fő

Becsült játékidő: 45-60 perc

Életkor: 10+